Refaja voor Julians Stichting!

Lustrum fietstocht: fiets mee met Treant zorggroep locatie Refaja voor Julians Stichting !

 

Op zaterdag 21 mei a.s. organiseren een aantal enthousiaste medewerkers van Treant zorggroep locatie Refaja voor het 5e jaar op rij de succesvolle fietstocht voor zowel toerfietsers, mountainbikers als wielrenners.

 

Deelname staat open voor alle Treant-medewerkers en overige belangstellenden.

Fietsroutes

De routes voeren ons deze keer richting het Drentse land, om en nabij Gieten.
Toer­fi­et­sers kunnen 40 of 60 km fietsen,  wiel­ren­ners 60, 80 of 100 km en moun­tain­bik­ers fiet­sen 60 km.
Voor de wielrenners en toerfietsers worden de routes volledig uitgepijld (voor mountainbikers afhankelijk van aantal deelnemers).

Inschrijven

U kunt zich vanaf maandag 14 maart  inschri­jven voor de fiet­stocht via www.refajafietst.nl waar­bij u kunt aangeven in welke dis­ci­pline u wilt fiet­sen. Op de dag zelf kunt u bepalen hoeveel kilo­me­ter u wilt fietsen.
Na uw inschrijving en betaling ont­vangt u een e-mail ter bevestiging van deelname. Deze bevestiging is tevens uw startbewijs op 21 mei.

Het inschrijfgeld bedraagt €10.00 voor volwassenen en € 5.00 voor kinderen van 12 tot 16 jaar. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis meefietsen.

Met de deelnamekosten sponsoren we Julians Stichting.

Julians Stichting

Julian, de 11-jarige zoon van Jan en Margaretha Vlieghuis overleed in juli 2011 aan een hersentumor. Dit grote verlies heeft de familie, samen met een aantal goede vrienden, doen besluiten Julians Stichting op te richten.

Het geld wat geschonken wordt doneert de stichting rechtstreeks aan een specifiek hersentumorenonderzoek gericht op kinderen. Zie voor meer informatie www.juliansstichting.nl

Catering

Alle catering voor, tijdens en na afloop van de fietstocht wordt u aangeboden m.u.v. de drankjes na afloop. Zo krijgen alle fietsers een lunch aangeboden op een pauzeplek in de buurt van Gieten.

Ook wordt gezorgd voor koffie/thee en een broodje voor de start en na de finish staat er een heerlijk pastabuffet klaar (van 13.00 – 16.00 uur).

Fietsenzaken

Een aantal fietsenzaken uit de omgeving van Stadskanaal zullen op 21 mei een aantal handige en praktische fietsartikelen/accessoires te  koop aan te bieden.

Verloting

Er zal een verloting plaatsvinden met mooie prijzen.

Ontvangst, overhandiging cheque, start en finish

We ontvangen u graag vanaf 08.45 uur  aan de zijkant van het ziekenhuis, aan de Semmelweislaan rondom de flat oogheelkunde. We verzoeken u om uiterlijk om 09.10 uur aanwezig te zijn.

De overhandiging van de cheque aan het bestuur van Julians Stichting zal om 09.20 uur plaatsvinden.

Het startschot zal om 09.30 uur, voor de 5e x op rij, worden gegeven door Jacques ‘d Ancona.

Douchegelegenheid
Na afloop van de fietstocht is er gelegenheid tot douchen in de zusterflat. Handdoeken zijn aanwezig.

Fietsenstalling
Na de finish is er de mogelijkheid uw fiets te stallen op een bewaakt terrein. Ook kunt u desgewenst uw fiets afspoelen.

Parkeren

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Vragen

Voor vra­gen kunt u een mail sturen naar Conny Sinot  c.sinot@treant.nl